MediaWatch

CV for jobsøgende nr. 500.000 er blevet registreret

Den heldige jobsøgers CV viser, at jobsøgning via Internettet er grænseoverskridende. Tyske Katrin Lehmann, der blev uddannet som multimedia-udvikler i sit hjemland, har arbejdet inden for området i to år i Schweiz og søger nu job i Hamburg via Joblines web-side

Toon Bouten, administrerende direktør for Jobline International siger:

- Vi er stolte over nu at have registreret CV nr. 500.000 i vores jobdatabase. Det viser, at Jobline tilbyder den rigtige løsning til velkvalificerede jobsøgende, der søger job i Europa. De virksomheder, som søger nye medarbejdere, har også store fordele af Joblines stadig større database, af den hastighed hvormed der er adgang til vores velkvalificerede jobsøgende og vores dækning af hele Europa, hvilket totalt set er med til at sikre vores klienter en reduktion af rekrutteringsomkostningerne.

Jobline er en hurtigt ekspanderende Internetvirksomhed med svenske rødder. Selskabet er et fuldt ejet datterselskab af Universum, Bonnier samt ventureselskaberne J.H. Whitney & Co og Sandler Capital. Jobline formidler stillinger og kandidater via Internettet. www.jobline.dk har den mest omfattende CV-database i Danmark med en tilvækst på næsten 900 CV'er om ugen.

I alt er der mere end 25.000 søgbare CV'er i databasen. På europæisk plan er der mere end 500.000 kandidater i databasen. Jobline betjener en række store danske virksomheder. Jobline er på nuværende tidspunkt etableret med 22 kontorer i Danmark, Finland, Frankrig, Italien, Norge, Schweiz, Spanien, Sverige, Storbritannien, Tyskland og Østrig.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs