MediaWatch

Internettet stimulerer unges interesse for aktier

Internettet har gjort de unge mere fortrolige med aktiehandel, og det har kunnet mærkes hos Dansk Aktionærforening, hvor antallet af unge medlemmer i det seneste år er steget markant. Således er knap ti procent af Dansk Aktionærforenings 13.600 medlemmer mellem 14 og 27 år, skriver Berlingske Tidende.

Den stigende interesse blandt de unge hænger angiveligt sammen med udviklingen indenfor den ny teknologi samt de høje stigninger i IT-aktiernes værdi. Ifølge Claus W. Silfverberg, der er direktør for Dansk Aktionærforening, medvirker Internettet til at stimulere de unges interesse for aktiehandel, og så føler de sig tryggere ved at kunne handle direkte over Internettet, end ved at skulle ind i en bank for at handle.

Den danske udvikling er helt i overensstemmelse med udviklingen i udlandet, hvor andelen af unge online aktiehandlere er steget indenfor de seneste år i både USA og Sverige.

Mere fra MediaWatch

Koda opponerer mod ny musikpolitik i DR

Nye retningslinjer i DR betyder, at kommercielt udgivet musik som udgangspunkt ikke længere skal bruges i programmer. Men public service-stationen bør have fokus på andet end katalog-musikken, mener Kodas adm. direktør.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs