MediaWatch

Kæmpe telestrejke fortsætter i USA

Siden forrige søndag har ca. 87.000 telearbejdere hos Verizon Communications været i strejke. Strejken er iværksat af de to amerikanske fagforeninger Communications Workers of America (CWA) og International Brotherhood of Electricians, og den har ind til videre berørt teledriften i 12 delstater i det østlige USA, skriver CNN.

De to kerneområder, der adskiller parterne, handler om job-sikkerhed og arbejdsforhold, sagde fagforenings-talskvinden Candice Johnson sent lørdag aften.

- Samtaler mellem CWA og Verizon fandt sted indtil klokken 01.00 om natten og fortsatte kort efter til tidlig morgen. Men indtil videre har der ikke været nogen fremskridt i forhold til at løse nogle af de kritiske uoverensstemmelser., sagde Candice Johnson.

Ind til videre har selskabets 30.000 ledende medarbejdere overtaget de berørte arbejdsfunktioner.

25 millioner kunder er blevet advaret om, at der kan være forsinkelser på oplysnings-tjenester, reparationsarbejde og installering af telefoner.

Verizon så dagens lys i juni via en fusion af Bell Atlantic og GTE Corp.

Mere fra MediaWatch

Heartbeats udpeger ny ledelse efter Le Gammeltofts exit

Adm. direktør og stifter af Heartbeats forlod medieselskabet i sidste uge. Finansdirektør i Aller Media bliver midlertidig direktør i selskabet, mens Heartbeats’ chefredaktør, vicedirektør og kommerciel direktør skal stå for at videreudvikle mediebrandet.

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs