MediaWatch

Sony planlægger Online service

Produktet Sony Mega-Channel Web site gør kunder i stand til at modtage video indhold fra op til 30 firmaer. Planen er et led i Sonys bestræbelser på at imødekomme den voksende efterspørgsel efter Online indholds distributions service i Japan, skriver Reuters.
- Vi planlægger at udbyde servicen med henblik på fremtiden, hvor et større antal mennesker vil kunne nyde kompliceret Online indhold servicer, siger en talsmand for Sony.

Servicen skal hjælpe virksomheder til at skabe video indhold og forsyne det til kunderne for en lav pris ved at bruge Sonys egen trådløse højhastigheds kommunikationsservice.

Efterspørgslen efter Online-indhold-service i Japan, tiltrækker sig opmærksomhed efter at Hong Kongs førende bredbånds Internet spiller, Pacific Century Cyber Works, torsdag offentliggjorde, at det havde overtaget firmaet Jaleco Ltd., der laver software til spil.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs