MediaWatch

Omstrukturering i Microsoft besværliggør opsplitni

Omstruktureringen besværliggør opsplitningen af Microsoft.

- Eftersom Windows platformen har drevet væksten i PC industrien gennem de seneste 20 år, har vi i dag et godt udgangsposition til at skabe software og serviceydelser rettet mod morgendagens Internet og herunder udnytte de muligheder indenfor mobil Internet, nyt IT udstyr, spil og TV,siger adm. koncernchef Steve Balmer.

Microsoft er nu opdelt i fem enheder: Personal Services and Devices Group, .Net Services Group, Productivity and Business Services Group, Platform Product Group og Platform Strategy and Developer Group, skriver Jyllands-Posten.

Omstruktureringen er udtryk for at Microsoft er på vej væk fra Windows æraen med lanceringen af .NET strategien. Platform Product Group er nemlig i gang med at udvikle en Internetbaseret Windows version, der indtil videre kaldes Windows.NET.

Omstruktureringen gør det samtidig besværligt at splitte Microsoft op i de to virksomheder, som det tidligere på året blev dømt til.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs