MediaWatch

Omstrukturering i Microsoft besværliggør opsplitni

Omstruktureringen besværliggør opsplitningen af Microsoft.

- Eftersom Windows platformen har drevet væksten i PC industrien gennem de seneste 20 år, har vi i dag et godt udgangsposition til at skabe software og serviceydelser rettet mod morgendagens Internet og herunder udnytte de muligheder indenfor mobil Internet, nyt IT udstyr, spil og TV,siger adm. koncernchef Steve Balmer.

Microsoft er nu opdelt i fem enheder: Personal Services and Devices Group, .Net Services Group, Productivity and Business Services Group, Platform Product Group og Platform Strategy and Developer Group, skriver Jyllands-Posten.

Omstruktureringen er udtryk for at Microsoft er på vej væk fra Windows æraen med lanceringen af .NET strategien. Platform Product Group er nemlig i gang med at udvikle en Internetbaseret Windows version, der indtil videre kaldes Windows.NET.

Omstruktureringen gør det samtidig besværligt at splitte Microsoft op i de to virksomheder, som det tidligere på året blev dømt til.

Mere fra MediaWatch

En ny medieaftale kan være på trapperne

Medieordførerne fra stort set alle partier i Folketinget er kaldt til møde uden bagkant onsdag eftermiddag. Med udsigt til sommerferie om få uger spidser de månedlange forhandlinger om en ny medieaftale til. Flere forventer, en aftale kan lande de kommende dage. Men der er stadig uenighed om afgørende spørgsmål, erfarer MediaWatch.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs