MediaWatch

Nokia køber DiscoveryCom

Købet af Digital Subscriber Line (DSL) giganten DiscoveryCom, vil styrke "Loop mannagement" og relaterede kompetencer indenfor Nokias DSL løsninger og servicer. DSL teknologien muliggør hurtige Internet forbindelser i et fast telefonnetværk via kobber kabler.

- Overtagelsen af DiscoveryCom vil yderligere styrke Nokias Bredbåndsløsninger. I løbet af få år har Nokia opbygget en betydningsfuld markedsposition indenfor dette hurtigt voksende kommunikationssegment. Vi mener der er synergieffekter i de to firmaers løsninger og kompetencer. Kombineret vil de stor betydning for Nokias mål om at blive den førende bredbånds access udbyder, eftersom DSL hurtigt er ved at blive den mest dominerende access teknologi til kobber netværker, siger Senior Vice President Olli Oittinen.

Overtagelsen koster Nokia 220 millioner dollar i Nokia aktier. Handelen ventes at være afsluttet i tredje kvartal af 2000.

Mere fra MediaWatch

Debat: Mediepolitik uden jordforbindelse

Magter folketing og regering at lave en medieaftale, der kan gennemføres, og vil den fungere i virkelighedens mediemarked? Sporene skræmmer. Den seneste medieaftale fra 2018 er et klart eksempel på, hvor galt det kan gå. Men den var desværre ikke en undtagelse. Sådan lyder det fra rådgiver og tidl. generaldirektør i DR Christian S. Nissen i dette debatindlæg.

Seneste nyt

Se flere jobs