MediaWatch

Deutsche Telekom opgiver italiensk UMTS

Deutsche Telekoms beslutning om at opgive det italienske marked, kommer efter at selskabet i den forgangne uge måtte se sit ønske om et samarbejde med den italienske teleudbyder Tiscali blive forpurret af Hong Kong konglomeratet Hutchinson Whampoa.

Hutchinson Whampoa sikrede sig således et solidt fodfæste på det lukrative italienske mobilmarked, der med sine 35 millioner brugere er Europas suverænt største, skriver Financial Times.
Selskabet oplyser, at den planlagte aktiemission af mobilenheden T-Mobil, der skulle have fundet sted i oktober, er udskudt. Som mulig årsag nævnes selskabets nylige overtagelse af amerikanske Voicestream Wireless, der menes at have besværliggjort processen betydeligt.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs