MediaWatch

Portaler i kamp om sportsinformation

Den nye sportsportal Sportgate lægger ud med høje forventninger, idet portalen satser på at blive verdens førende informationskanal for sport, skriver Politiken.

Til støtte for den store satsning har Sportgate fået den berømte tennisspiller Boris Becker til at stille op som frontfigur og reklamesøjle, hvilket hænger sammen med, at Becker er medejer af portalen. Det samme er Tysklands sportsforbund, som har 28 millioner medlemmer. Sportgate satser på at nå op på to millioner brugere inden årets udgang.

Sportgate vil dog få kamp til stregen af den eksisterende sportsportal Sport1, der så sent som i juni havde 4,7 millioner brugere, og som har mediemogulen Leo Kirch som økonomisk bagmand.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs