MediaWatch

Tele2 fik overskud

Omsætningen i Tele2 er steget fra ca. 400 millioner kroner til ca. 500 millioner kroner for halvåret, skriver Ritzau.

Telekunder fra andre teleselskaber skifter i disse dage i større antal over til Tele2. Tele2 sænkede fra 1. juli prisen for at tale i telefon på det faste net til 25 øre/min.

Hidtil havde prisen ligget på 27 øre, men Tele2 udnyttede, at Telestyrelsen havde foretaget ændringer i de såkaldte samtrafiktakster mellem teleselskaberne.

Ud over ændringerne fra Telestyrelsen har Tele2 også set på telemarkedets udvikling som helhed, herunder den nylige lancering af teleselskabet TeleFona med minuttakster på 26 øre.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs