MediaWatch

Lancering af Internet butik for digitale bøger

Microsoft og Barnes & Noble har annonceret, at selskaberne i fællesskab vil etablere en Internet butik for salg af digitale bøger, skriver Reuters.

Dette initiativ ventes at sætte yderligere skub i udviklingen og salg af e-bøger - ikke mindst på et tidspunkt, hvor både forlag og boghandlere ønsker at få en fod inden for det - forventede - lukrative marked for e-bøger.

Ifølge Gus Carlson, talsmand for Barnes & Noble, vil Microsoft som en del af aftalen introducere den nyeste version af sin gratis software til læsning af digitale bøger på skærme.

Endvidere vil Microsoft, som et væsentligt led i aftalen, betale forfattere og forlag for retten til at sælge deres bøger med selskabets software.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs