MediaWatch

Kapow!’s markedsværdi i kraftig stigning

Dermed anslås den 2-årige danske søgerobot at have opnået en markedsværdi på over 300 millioner kroner.

- Vort sigte er klart internationalt. Vi ligger i dag i forhandlinger med skandinaviske og europæiske interessenter om anvendelse af vores IT-løsning til medieaktiviteter på Internettet. Aftalen med en medievirksomhed som Impress Group er blot starten på et større internationalt fokus og et godt eksempel på et område, hvor vores system er særdeles velegnet, siger administrerende direktør og medstifter, Ebbe Groes.

Fundamentet for Kapow! er en søgeteknologi, der gør det muligt at samle, sortere og systematisere omfattende information på kort tid - en søgeteknologi, der er bygget op fra grunden hos Kapow!, og som der er søgt et verdensomspændende patent på.

Kapow! anvender i dag søgerobotten inden for områder som bolig, båd, aktiehandel og odds-spil. Søgerobotten tjekker dagligt websites for nyheder om køb og salg på de nævnte områder og overfører dem herefter til Kapow1's hjemmeside, der fungerer som en samlet markedsplads.

Herfra kan brugeren linke sig videre til de enkelte virksomheders websites, hvorfra yderligere kommunikation og handel kan ske.

Læs mere i pressemeddelelsen under rubrikken "Pressemeddelelser".

Mere fra MediaWatch

Yousee-ejer skyder gang i historisk it-projekt

Nuuday sætter nu gang i et fireårigt digitalt transformationsprojekt, der kommer til at stå koncernen i en milliard kroner. Op mod 80 pct. af de gamle systemer fra TDC-tiden skiftes ud. Investeringen skal sikre Nuudays digitale udvikling.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs