MediaWatch

e-handelsudvalg under opbygning

e-handelsudvalget, der vil bestå af ca. 30 medlemmer af brugere, leverandører og finansfolk. Det vil omfatte virksomheder, der har egen praktisk erfaring med e-handel, leverandører af isenkram til e-handel og venturekapitalister, skriver Computerworld.

- Vores mål er at sætte fokus på både muligheder og politiske begrænsninger for e-handel. For eksempel ved at spørge, hvorfor den offentlige sektor, som samlet set er den største enkeltkunde i landet, ikke går i spidsen på dette område for at drive udviklingen, siger IT-politisk chef i Handelskammeret, Carlos Villaro Lassen.

Ifølge Carlos Villaro Lassen er der barrierer for dansk e-handel på både skatte- og markedsføringsområdet. Derfor vil Handelskammeret arbejde hen i mod, at alle offentlige ansatte får en hjemme-pc, og at Danmark får et bredbåndsnet.

En endelig sammensætning af udvalgets medlemmer er endnu ikke på plads, men forventes afgjort i næste uge.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs