MediaWatch

Jobdatabaser på Internettet taber penge

Det går dårligt for de store jobdatabaser i Norden. Den største jobdatabase herhjemme, Stepstone, har endnu ikke afleveret deres regnskab for 1999. Men ifølge Stepstones administrerende direktør Anders Fritz-Carlsen, vil de ende med et underskud, skriver Berlingske Tidende.

- Vi er ved at lave det sidste, men vi er blevet forsinkede, fordi vi vokser så det gør ondt både i Danmark og internationalt, siger Anders Fritz-Carlsen Stepstone. Ifølge Nettavisen fik det norske moderselskab Stepstone ASA i 2. kvartal 2000 et driftsunderskud på 284 millioner kroner.

Jobbasen Jobmatch er kommet ud med en firedobling af omsætningen, der er oppe på 5,7 millioner kroner, og et underskud på 5,2 millioner kroner.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs