MediaWatch

Jobdatabaser på Internettet taber penge

Det går dårligt for de store jobdatabaser i Norden. Den største jobdatabase herhjemme, Stepstone, har endnu ikke afleveret deres regnskab for 1999. Men ifølge Stepstones administrerende direktør Anders Fritz-Carlsen, vil de ende med et underskud, skriver Berlingske Tidende.

- Vi er ved at lave det sidste, men vi er blevet forsinkede, fordi vi vokser så det gør ondt både i Danmark og internationalt, siger Anders Fritz-Carlsen Stepstone. Ifølge Nettavisen fik det norske moderselskab Stepstone ASA i 2. kvartal 2000 et driftsunderskud på 284 millioner kroner.

Jobbasen Jobmatch er kommet ud med en firedobling af omsætningen, der er oppe på 5,7 millioner kroner, og et underskud på 5,2 millioner kroner.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs