MediaWatch

Playstation på mobiltelefon

En netop indgået aftale mellem de to japanske selskaber Sony og NTT DoCoMo vil senere på året give Playstation spillere mulighed for via mobiltelefoni at komme på Internettet.

De to koncerner vil udvikle et nyt forbindelseskabel, der gør det muligt at hægte Sonys spillekonsol på i-mode mobiltelefonen. Det giver Playstation spillerne mulighed for, at spille computerspil via mobiltelefoner.

Ifølge Jyllands-Posten demonstrerede de to koncerner forleden på et pressemøde i Tokyo et computerspil, hvor spillerne trænede og fodrede en virtuel løbehest.

Det er meningen, at aftalen ikke kun skal gælde for DoCoMos i-mode tjeneste, men også de nye generationer af Java-mobiltelefoner, der kommer på markedet senere på året.

På verdensplan har Sony pr. 1. august solgt 77,35 millioner af det første Playstation spil, og på nuværende tidspunkt har NTT DoCoMo 9,79 millioner abonnementer på i-mode-tjeneste i Japan.

Mere fra MediaWatch

En ny medieaftale kan være på trapperne

Medieordførerne fra stort set alle partier i Folketinget er kaldt til møde uden bagkant onsdag eftermiddag. Med udsigt til sommerferie om få uger spidser de månedlange forhandlinger om en ny medieaftale til. Flere forventer, en aftale kan lande de kommende dage. Men der er stadig uenighed om afgørende spørgsmål, erfarer MediaWatch.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs