Playstation på mobiltelefon

MediaWatch

En netop indgået aftale mellem de to japanske selskaber Sony og NTT DoCoMo vil senere på året give Playstation spillere mulighed for via mobiltelefoni at komme på Internettet.

De to koncerner vil udvikle et nyt forbindelseskabel, der gør det muligt at hægte Sonys spillekonsol på i-mode mobiltelefonen. Det giver Playstation spillerne mulighed for, at spille computerspil via mobiltelefoner.

Ifølge Jyllands-Posten demonstrerede de to koncerner forleden på et pressemøde i Tokyo et computerspil, hvor spillerne trænede og fodrede en virtuel løbehest.

Det er meningen, at aftalen ikke kun skal gælde for DoCoMos i-mode tjeneste, men også de nye generationer af Java-mobiltelefoner, der kommer på markedet senere på året.

På verdensplan har Sony pr. 1. august solgt 77,35 millioner af det første Playstation spil, og på nuværende tidspunkt har NTT DoCoMo 9,79 millioner abonnementer på i-mode-tjeneste i Japan.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også

Jyllands-Posten med domicil i Aarhus er blandt medierne, der nu er ude i anden runde af besparelser på ét år. | Foto: Joachim Ladefoged/Ritzau Scanpix

Briefing: Ugen i mediebranchen

For abonnenter