MediaWatch

IKEA åbner ny webbutik

Premieren på den nye webide og butik er koordineret med udgivelsen af IKEAs varekatalog der udkommer den 7. august.

Projektet er fire måneder forsinket i forhold til den oprindelige plan og IKEA har tilsyneladende ventet og set tiden an, i hvert fald har man i IKEA valgt at ignorere profeters dommedagsprofetier om at de etablerede virksomheder ville miste markedsandele eller gå konkurs, hvis ikke de kom online som de første.

Det svenske Webservice firma Framfab AB, der har produceret Websiden til IKEA udtaler til BizReport at IKEA udbyder omkring 700 produkter i den nye webbutik på adressen ikea.se

Den nye butik er den første af en række nye webutikker, der er en del af den nye internationale webside, der forventes at skulle dække det meste af IKEAs internationale markeder. Det er også et forsøg fra IKEAs side på løbende at følge med og i den forbindelse tage både Internettet og e-handlen til sig. Den hollandsk ejede internationale IKEA kæde havde et salg på 7,1 milliarder dollar i regnskabsåret 1998/99.

I løbet af august måned forventer man at der bliver offentliggjort en tilsvarende ny webside i Danmark som i øjeblikket er under udarbejdelse, også i Frankrig åbner en ny webbutik. MediaWatch følger op omkring åbningen af den danske webbutik med en dybdegående artikel i løbet af måneden.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs