MediaWatch

Ny kapital til 2M-selskab

Nye investorer har skudt i alt 290 millioner kroner i BlueKite mod at få en ejerandel på 20 procent af virksomheden. Ud fra det prisleje kan 2M Invests' ejerandel værdisættes til omkring 580 millioner kroner, som til gengæld reduceres fra 52 til 41,4 procent, skriver Berlingske Tidende.

BlueKite udvikler software til fremtidens mobiltelefoni, som ifølge firmaets egne målinger kan forøge hastigheden på datatransmissionerne, i forbindelse med foreksempel WAP, med op til fem gange.

BlueKite har allerede store internationale teleselskaber som for eksempel British Telecoms datterselskab Cellnet, Swisscom og Telecel, og mange nye ventes at komme til i løbet af de kommende måneder.

Den nye kapital på 290 millioner kroner vil BlueKite bruge til at fordoble medarbejderantallet fra de nuværende 70 til 140, international ekspansion og produktudvikling.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs