MediaWatch

Telecom Italia udvikler talestyret browser

Systemet der har fået navnet VoxNauta, benytter sig af en teknologi, der bygger på stemmegenkaldelse og syntese og giver således brugeren mulighed for, at søge på Internettet ved hjælp af indtalte kommandoer, samt få webindhold læst op i real-time af en automatiseret stemmesyntheziser, skriver IDG.

VoxNauta der kan benyttes fra såvel fastnets som mobiltelefoner, giver folk, der ikke har en personlig computer til deres rådighed adgang til Internettet og forventes derfor, at være yderst velegnet til især rejsende.

Ifølge Telecom Italias researchafdeling CSELT er systemet det hidtil eneste af sin art i Europa, men visse amerikanske selskaber er i færd med at udvikle lignende systemer.

Det er selskabets forventing, at VoxNautas primære marked vil være bilister, som af gode grunde ikke kan benytte sig af visuel søgning på Internettet. Ligeledes ser man et marked for gruppen af teknofobikere, der nok nemmere ville kunne forliges med at benytte den mere kendte teknologi, som telefonen er eksponent for.

Mere fra MediaWatch

CNN varsler afskedigelser

En fyringsrunde, der vil finde sted denne uge, er blevet annonceret til medarbejderne i CNN. Ifølge CNN Business bliver den omfattende.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs