MediaWatch

Bredbånd for millioner

Rapporten der er udarbejdet af Forrester Research fastslår, at penetrationen af bredbånd vil vokse fra 0,2 procent i 1999 til godt 18 procent i 2005 svarende til rundt regnet 27 millioner brugere, skriver IDG.

Forrester Research forudser en større omvæltning af markedet og konkluderer, at teleselskaberne med tiden vil udkonkurrere gruppen af små Internet service udbydere og som følge heraf, vil prisen blive sænket til et leje omkring 30 Euro per måned med udgangen af 2002.

Skandinavien har taget føringen i Europa og det forventes, at regionen i 2005 vil matche USA med op mod 40 procent af samtlige husstande tilkoblet bredbåndsnettet. På de efterfølgende pladser kommer Holland med 28 procent og så følger Tyskland, England og sluttelig Frankrig, der med en peneration på godt 11 procent, vil være et godt stykke efter de andre.

Forresters rapport der har fået titlen "European Broadband Takes Off" er udarbejdet på baggrund af interviews med 59 tele, Internet, kabel samt hard -og software selskaber i 17 europæiske lande.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs