Bonnier satser på Internet i Danmark

MediaWatch

Bonnier er i gang med at forberede et hemmeligt og meget ambitiøst projekt, som et led i den svenske mediekoncerns nye Internet-strategi. Allede nu søger selskabet en række nye danske medarbejdere, som kan bidrage til opbygningen af et meget ambitiøst Net-sted med journalistisk indhold, skriver Berlingske Tidende.

Ifølge salgsdirektør Søren Hyldgaard fra Bonnier Publications, der er ansvarshavende for den danske del af projektet, er der tale om nye Internet-produkter, som ikke blot ligger i forlængelse af selskabets eksisterende Internet-engagementer, men derudover vil Hyldgaard ikke udtale sig nærmere førend om et par uger. Bonnier ejer blandt andet danske Dagbladet Børsen.

Ifølge de mange stillingsopslag, hvor der blandt andet søges en chefredaktør, journalister og teknikere, skal det nye Internet-sted udvikles og styres fra Danmark, og Bonnier har høje ambitioner om, at webstedet vil blive et af de førende websites indenfor selskabets kerneområder.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også

Jyllands-Posten med domicil i Aarhus er blandt medierne, der nu er ude i anden runde af besparelser på ét år. | Foto: Joachim Ladefoged/Ritzau Scanpix

Briefing: Ugen i mediebranchen

For abonnenter