MediaWatch

Bonnier satser på Internet i Danmark

Bonnier er i gang med at forberede et hemmeligt og meget ambitiøst projekt, som et led i den svenske mediekoncerns nye Internet-strategi. Allede nu søger selskabet en række nye danske medarbejdere, som kan bidrage til opbygningen af et meget ambitiøst Net-sted med journalistisk indhold, skriver Berlingske Tidende.

Ifølge salgsdirektør Søren Hyldgaard fra Bonnier Publications, der er ansvarshavende for den danske del af projektet, er der tale om nye Internet-produkter, som ikke blot ligger i forlængelse af selskabets eksisterende Internet-engagementer, men derudover vil Hyldgaard ikke udtale sig nærmere førend om et par uger. Bonnier ejer blandt andet danske Dagbladet Børsen.

Ifølge de mange stillingsopslag, hvor der blandt andet søges en chefredaktør, journalister og teknikere, skal det nye Internet-sted udvikles og styres fra Danmark, og Bonnier har høje ambitioner om, at webstedet vil blive et af de førende websites indenfor selskabets kerneområder.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs