MediaWatch

Sky Digital vil tjene på interaktiv TV

Sky Text er en gratis browser text-platform, der giver begrænset internetadgang - d.v.s ingen grafik eller medier - men med mail, chat og spil, der kan downloades til seernes digitale bokse, skriver Interactive Today.

BSkyB håber, at denne helt integrerede service vil tiltrække flere abonnenter. Sidste år fik BskyB én million nye kunder til en total på 3,6 million.
Selv om disse nye services og køb af sportsrettigheder oparbejder et underskud på flere millioner pund, er selskabet optimistisk om, at interaktive tilbud, f.eks. spil på heste, vil udvikle sig til en guldkalv.

BskyB forventer, at indtægterne fra interaktive services om fem år årligt vil udgøre 400 pund per abonnent.

BskyBs nye ejerdel i Open på 80,1 procent er blot en finansiel brik i den aggressive interaktive platform og indholdsstrategi, som selskabet arbejder på. Man forventer at stoppe analoge udsendelser i 2001 og tilbyde en stort udbud af nyt indhold og e-commerce via ITV og trådløst.

Mere fra MediaWatch

Koda opponerer mod ny musikpolitik i DR

Nye retningslinjer i DR betyder, at kommercielt udgivet musik som udgangspunkt ikke længere skal bruges i programmer. Men public service-stationen bør have fokus på andet end katalog-musikken, mener Kodas adm. direktør.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs