MediaWatch

Årlig firedobling af B2C i Europa

Seminaret blev arrangeret af den tyske mediekoncern Bertelsmann, der i denne måned købte amerikanske Internet-musikhandel CDnow, skriver Politiken.

Evan Neufeld fra Jupiter Communication vurderer, at antallet af vesteuropæiske husholdninger med pc vil vokse fra 23,3 millioner i 1999 til 71,6 millioner i 2005.

Den øgede adgang til Internettet vil ifølge Evan Neufeld medføre en øget business-to-consumer-handel inden for kort tid.

- Internettet giver magten tilbage til forbrugerne, og de er ved at være klar over det, siger Evan Neufeld. Han mener, at taberne i den udvikling der i gang vil være de store kommercielle tv-stationer. De vil miste både reklamer og seere.

42 procent af de regelmæssige Internet-brugere har allerede skåret ned på deres tv-forbrug viser en undersøgelse fra Jupiter Communication.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs