MediaWatch

Microsoft ønsker Instant Messaging standard

Formålet er at tvinge America Online til at åbne sit store Instant Messaging system for resten af verden. Indtil videre er brugere af Instant Messaging teknologien begrænset af det netværk deres Internetudbydere benytter, skriver ZDNet news.

America Online var pioneren med chat-teknologien, som man allerede tilbød sine kunder for ti år siden, og man har siden markedsført AIM, America-Online Instant Messaging, som et gratis tilbud, der ikke kræver, at man ellers bruger America Online, hvilket udløser en bon.
Når man sender en e-mail, ved man ikke, om den når frem eller hvorfor modtageren ikke svarer. Med Instant Messaging-programmer ændrer det sig - man bestemmer selv, hvem der må kalde een op, og man kan fortælle sine venner, bekendte og forretningsforbindelser, om man vil træffes og hvorfor man ikke kan træffes. Det har gjort Instant Messaging til en af Internettets mest populære teknologier.
Iagttagere vurderer, at Instant Messaging bliver integreret fuldstændig med e-mail og mobiltelefoner, et slags kommunikationscenter, der eksisterer både i cyberspace, på desktopcomputeren og på håndholdte mobile apparater.

Mere fra MediaWatch

Aller Media lukker magasinet Dossier

Dossier lukker og slukker efter seks år. Det skyldes ifølge chefredaktør økonomi og udfordringer med bl.a. stigende papirpriser. For mindre end et år siden lukkede Aller også Modemagasinet In efter 35 år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs