MediaWatch

IBM satser på mobil Internet

For at styrke sin markedsandel i det mobile Internet i Europa, ønsker IBM at ansætte 2.500 personer indenfor de næste to år, skriver InfoWorld.

I alt regner IBM med at beskæftige 4.000 ansatte, hvoraf to-tredjedele vil blive nyansat eller komme fra firmaer, som de regner med at overtage i den kommende tid. En tredjedel vil være nuværende ansatte, som vil blive omskolet til mobile Internet-specialister.

60 procent af den danske befolkning har en mobiltelefon og er dermed kandidater til at kaste sig over det mobile Internet via WAP-telefonerne i løbet af få år. Hvorvidt folket reelt også bider på WAP-bølgen er uklart. De små skærme på mobiltelefonerne gør det foreløbig til en begrænset fornøjelse at anvende det mobile Internet. Så begrænset, at dommedagsrøsterne for længst har lydt:

- WAP er en af vor tids værste opfindelser. Forhåbentlig er teknologien død i løbet af kort tid, sagde dataprofessor Gerald Maguire, tidligere Columbia Universitet, således for nylig over for den svenske avis Dagens Industri.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs