MediaWatch

IBM satser på mobil Internet

For at styrke sin markedsandel i det mobile Internet i Europa, ønsker IBM at ansætte 2.500 personer indenfor de næste to år, skriver InfoWorld.

I alt regner IBM med at beskæftige 4.000 ansatte, hvoraf to-tredjedele vil blive nyansat eller komme fra firmaer, som de regner med at overtage i den kommende tid. En tredjedel vil være nuværende ansatte, som vil blive omskolet til mobile Internet-specialister.

60 procent af den danske befolkning har en mobiltelefon og er dermed kandidater til at kaste sig over det mobile Internet via WAP-telefonerne i løbet af få år. Hvorvidt folket reelt også bider på WAP-bølgen er uklart. De små skærme på mobiltelefonerne gør det foreløbig til en begrænset fornøjelse at anvende det mobile Internet. Så begrænset, at dommedagsrøsterne for længst har lydt:

- WAP er en af vor tids værste opfindelser. Forhåbentlig er teknologien død i løbet af kort tid, sagde dataprofessor Gerald Maguire, tidligere Columbia Universitet, således for nylig over for den svenske avis Dagens Industri.

Mere fra MediaWatch

16 medarbejdere fratræder på Jyllands-Posten

Syv journalistiske medarbejdere forlader avisen, mens yderligere ni medarbejdere er blevet opsagt - herunder en redaktionel analysechef. Derudover lukker Jyllands-Posten for kommentarsporet på Facebook. (Opdateret)

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs