MediaWatch

Overpris på teleopkald

Tele Danmarks direktør, Peder Ø. Andreasen, vurderer selv, at omkring 98 procent af danskerne ikke kender til den dyre opkaldsafgift. Men han forsvarer overtakseringen med, at 70-numrene giver kunderne en forbedret service.

Andreas Szekacs fra Dansk Dataforenings Teleudvalg er ikke enig med Tele Danmark omkring dette argument for deres overtaksering. Med de moderne computersystemer teleselskaberne i dag bruger, kan den høje afgift ikke forsvares. Den er blevet en guldgrubbe for Tele Danmark, der ifølge Andreas Szekacs, bruger afgiften som en økonomisk løftestang.

Afdelingschefen i Forbrugerrådet, Villy Dyhr er stærkt kritisk overfor overtakseringen. Han mener generelt, at der bør være ensartede priser. Ifølge Villy Dyhr bør alle vide, hvad en samtale koster, så man ikke skal bekymre sig om alle "mulige fiksfakserier", skriver Berlingske Tidende.

Mere fra MediaWatch

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Jobindex ser overskud vokse med 40 pct.

”Antallet offentlige jobannoncer på det højeste niveau, vi nogensinde har målt,” lyder det fra adm. direktør i Jobindex i forbindelse med offentliggørelse af kvartalsrapport.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs