MediaWatch

Overpris på teleopkald

Tele Danmarks direktør, Peder Ø. Andreasen, vurderer selv, at omkring 98 procent af danskerne ikke kender til den dyre opkaldsafgift. Men han forsvarer overtakseringen med, at 70-numrene giver kunderne en forbedret service.

Andreas Szekacs fra Dansk Dataforenings Teleudvalg er ikke enig med Tele Danmark omkring dette argument for deres overtaksering. Med de moderne computersystemer teleselskaberne i dag bruger, kan den høje afgift ikke forsvares. Den er blevet en guldgrubbe for Tele Danmark, der ifølge Andreas Szekacs, bruger afgiften som en økonomisk løftestang.

Afdelingschefen i Forbrugerrådet, Villy Dyhr er stærkt kritisk overfor overtakseringen. Han mener generelt, at der bør være ensartede priser. Ifølge Villy Dyhr bør alle vide, hvad en samtale koster, så man ikke skal bekymre sig om alle "mulige fiksfakserier", skriver Berlingske Tidende.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs