MediaWatch

First Tuesday fusionerer med israelske Yazam

Ifølge Børsen står First Tuesday overfor at blive opkøbt af, eller fusioneret med, det israelske Internet-firma Yazam, hvis forretning beror på at investere i nye Internet-firmaer.

First Tuesday startede i 1998 som en fest i Soho for Internet-folk med gode ideer og investeringslystne venturekapitalister. I dag er det en verdensomspændende forretning med afdelinger i 85 byer, hvor formidlingen af kontakter mellem parterne foregår på en mere formel vis.

Ifølge First Tuesdays egne oplysninger er der i alt blevet formidlet kontakter for knap en milliard kroner ved disse arrangementer, og det har ført til mindst 42 succesfulde parringer. Selskabet blev grundlagt i 1998 af Julie Meyers og John Browning, som i dag ejer tilsammen omkring 60 procent af aktierne.

Ud over at drive kontaktformidling råder First Tuesday desuden over en omfattende database med cirka 100.000 digitale entreprenører, og det er den database samt det nu verdensomspændende kendte mærkenavn "First Tuesday", som det israelske firma primært er interesseret i.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs