MediaWatch

France Telecom byder på Voicestream

Ifølge USA Today er købet af det amerikanske mobilselskab Voicestream Wireless ved at udvikle sig til et regulært økonomisk slagsmål mellem telegiganterne France Telecom og Deutsche Telekom.

Det franske teleselskab havde ellers tirsdag dementeret, at det havde til hensigt at byde på Voicestream, men ifølge velplacerede kilder i selskabet skulle der være blevet afgivet et tilbud bestående af et miks af aktier og kontanter.

Deutsche Telekom har hidtil været sat i forbindelse med et køb af Voicestream til et beløb i omegnen af 53 milliarder dollars. Dette tilbud er nu udlignet af France Telecom.

Eksperter mener, at værdien af Voicestream er overvurderet og med ankomsten af en ny byder kunne noget tyde på, at beløbet vil blive hævet betydeligt, idet Deutsche Telekom meget gerne vil penetrere det amerikanske marked og samtidig sidder på en solid pengetank til formålet.

Offentliggørelsen af ekspertrapporten fik torsdag Deutsche Telekoms aktie til at falde med 5 procent.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs