MediaWatch

Microsofts digitale kredsløb

Tidligere på ugen kunne Microsoft meddele, at de i juni måned havde 200 millioner besøgende på deres portal MSN. Dermed er MSN verdens mest besøgte portal på Internettet. Men antallet af registrerede besøg på Microsofts portal MSN er ikke nødvendigvis udtryk for, at brugerne af Internettet synes om MSN portalen, forklarer IT manager Mads Steenstrup Hannibal fra analysebureauet Zapera.com til MediaWatch.

Microsofts browser Internet Explorer er nemlig præinstalleret til at starte op på Microsofts egen hjemmeside, hvilket sikrer at det amerikanske softwarefima kan registrere kolossal mange besøg på Internettet.

Det er lykkedes Microsoft at opbygge et digitalt kredsløb, der sikrer at langt de fleste computerbrugere i dag benytter Microsofts styresystem Windows og deres browser Internet Explorer. Nu kommer dette velsmurte kredsløb også til udtryk ved, at Microsoft kan konstatere, at de har verdens mest besøgte Internet portal.

Hvis brugerne af Internettet ønsker, at MSN portalen ikke skal poppe op, når de går på Internettet, er det muligt at indstille PCeren til en anden startside. Men hver gang brugeren foretager en opgradering af enten Windows eller Internet Explorer, så bliver PCeren automatisk indstillet til igen at starte op med MSN portalen, hvis brugeren går på Internettet.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs