MediaWatch

Tele Danmark skal behandle alle lige

To til fire uger tager det for en Tele Danmark-kunde at få en ADSL-forbindelse. Men for en kunde hos World Online eller Cybercity kan det tage op til ti uger for at få den samme vare. Det skyldes, at Tele Danmark kontrollerer det rå kobbernet i jorden, som ADSL-Internettet bygger på. Og ifølge World Online benytter Tele Danmark sig af denne situation, ved at begunstige sine egne kunder på bekostning af Tele Danmarks konkurrenters kunder.

Derfor har World Online klaget til Telestyrelsen, hvor de blandt andet hævder, at de på grund af Tele Danmarks smøl har tabt millionbeløb. Dansk Handel & Service støtter World Online i deres klage, og ønsker, at forskningsministeren skal gribe ind.

Forskningsminister Birte Weiss har hidtil ikke ville blande sig i striden, men siger i dag til Berlingske Tidende, at adgangen til rå kobber ikke må give anledning til nogen forskelsbehandling - ligegyldigt hvem slutkunden er.

Mere fra MediaWatch

Heartbeats udpeger ny ledelse efter Le Gammeltofts exit

Adm. direktør og stifter af Heartbeats forlod medieselskabet i sidste uge. Finansdirektør i Aller Media bliver midlertidig direktør i selskabet, mens Heartbeats’ chefredaktør, vicedirektør og kommerciel direktør skal stå for at videreudvikle mediebrandet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs