MediaWatch

Microsoft fik rekordomsætning

Omsætningen i Nord- og Sydamerika og i Stillehavsområdet er steget til 8,33 milliarder dollar mod 7,25 forrige år. I Europa , fjernøsten og Afrika har Microsoft en omsætning på 5,02 milliarder dollar mod tidligere 4,33 milliarder dollar og i Asien er omsætningen på 2,6 milliarder dollar mod tidligere 1,78.

- Vi forventede endnu et rekordår i vores handelsresultater på trods af de mange udfordringer. Især den asiatiske region gav et godt afkast og vores consumer business gav en tydelig øget indtægt, sagde John Connors, chief finansiel officer hos Microsoft i en pressemeddelelse.

Microsofts nettoresultat i regnskabsårets sidste kvartal er steget til 2,41 milliarder dollar, hvor det sammenlignet med sidste år var 2,2 milliarder dollar. Dermed er en Microsoftaktie i dag 44 cent værd modsat 40 cent forrige år. Omsætningen af Windows-software klatrede op på 9,38 milliarder dollar, hvor den sidste år var på 8,5 milliarder dollar.

- Selv om vi fortsætter med at være forsigtig i den næste tid i forhold til business PC vækst, så kigger vi fremad mod den fantastiske mulighed, der ligger foran os med Windows 2000 generationen, sagde John Connors i Microsofts pressemeddelelse.

Microsoft fremhævede i deres pressemeddelelse også den stærke vækst hos deres Internetjeneste MSN. MSN er nu på 33 markeder og tilgængeligt på 17 sprog.

Læs også pressemeddelelsen fra Microsoft

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs