MediaWatch

Advokater foreslår global lov om Internettet

De 100 repræsentanter i American Bar Association (ASA) har brugt de seneste to år på at overveje forskellige lovgivningsmæssige forhold vedrørende den globale online handel via Internettet. På den baggrund anbefaler ASA, at der etableres en global kommission, som formulerer en række fælles standarder, som tilsammen skal udgøre de juridiske rammer for fremtidens Internet-handel landene imellem, skriver CNN.

ABA finder det blandt andet relevant, når det drejer sig om Internettet, at der globalt skabes enslydende juridiske regler vedrørende privatlivets fred, forbrugerbeskyttelse, ophavsret og love som relateres til bankvirksomhed, forsikring, beskatning og spil.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs