MediaWatch

Europa får ny udbyder af bredbånd

Amerikanske Enron Broadband Services (EBS) har nyligt offentliggjort at det udvider sine aktiviteter til at omfatte det europæiske marked.

EBS der er et datterselskab af verdens førende energiselskab Enron vil med hovedkvarter i London udbyde skræddersyede bredbåndsløsninger til dets europæiske kunder, således Internetnews.

Udvidelsen kommer i kølvandet på selskabets store succes med at sende videostreams fra Wimbledon. I løbet af turneringen sendte EBS 200.000 streams til seere i 99 lande.

EBS der blandt andet har som mål at forbedre funktionaliteten af Internettet tilbyder højkvalitets totalløsninger af bredbåndsindhold og har til formålet sit eget bredbånds operativsystem, der dynamisk sørger for båndbredde på forlangende.

Joe Hirko administrerende direktør for EBS siger, at man for at sikre sig en solid platform vil benytte sig af moderselskabet Enrons position på det europæiske marked.

Enron har haft aktiviteter her siden 1989 og tæller flere end 2000 ansatte over hele Europa. Udover at deltage i de liberaliserede energimarkeder i England og Skandinavien driver man verdens største kraftvarmeværk i Teeside England.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs