MediaWatch

ADSL-ventetider bør undersøges

Mens Tele Danmarks kunder kan få installeret en bredbåndsforbindelse i løbet af to-tre uger, så må World Online og Cybercitys kunder vente op mod ti uger.

Kristian Jensen fra Venstre finder forholdene omkring den fri konkurrence på teleområdet skræmmende, og han vil nu kræve en redegørelse fra forskningsminister Birte Weiss, skriver Politiken.

Også SF og de konservative ser kritisk på forsinkelserne. Aage Frandsen fra SF vil have lovgivningen undersøgt, hvis der er tale om, at der ikke er fri adgang til nettet. Brian Mikkelsen fra de konservative mener, at det i det hele taget er en tåbelig løsning, at lade et selskab kontrollere nettet, og der vil derfor nok ikke komme helt fri konkurrence på teleområdet de næste 10-20 år.

Mere fra MediaWatch

Peter Graulund anker nederlag til landsretten

Fodboldkommentatoren tabte sag om uberettiget fyring i byretten, hvor han også blev pålagt at betale en erstatning på 90..000 kr. til det tidligere Nordic Entertainment Group (Nent), nu Viaplay Group.

Aller Media lukker magasinet Dossier

Dossier lukker og slukker efter seks år. Det skyldes ifølge chefredaktør økonomi og udfordringer med bl.a. stigende papirpriser. For mindre end et år siden lukkede Aller også Modemagasinet In efter 35 år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs