MediaWatch

FBI opsnapper e-mails

Systemet, som kaldes Carnivore, installeres direkte på den enkelte Internetudbyders netværk, og kan angiveligt scanne flere millioner email i sekundet, skriver Ingeniøren.

FBI har demonstreret Carnivore for en række af telekommunikationsindustriens repræsentanter. Mange af disse udtrykker betænkeligheder ved udsigten til at få Carnivore installeret på de interne systemer og ydermere lade FBI-agenter administrere Carnivore.
Den amerikanske Kongres anmodede mandag om et møde med den amerikanske justitsminister Janet Reno og lederen af FBI, Louis Freeh. Hensigten er, at drøfte de bekymringer om beskyttelsen af privatlivets fred, som FBIs Carnivore-system har givet anledning til i den amerikanske Kongres.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs