MediaWatch

Søgemaskinerne omfatter langtfra alle sites

I dag finder Internet-portalernes søgemaskiner under halvdelen af de hjemmesider, som man søger efter, og i januar 2001 vil antallet af sites være fordoblet til omkring 4 milliarder, skriver Digi.no.

Fremskrivningerne stammer fra en ny rapport fra det amerikanske analyseselskab Cyveillance, og de øger kravene til søgemaskinernes formåen, som allerede i dag har svært ved at følge med udviklingen.

Ifølge Digi.no dækker de norske søgemaskiner Fast, Inktomi og Altavista omkring 750-800 millioner sider, svarende til under halvdelen af Cyveillance&'>8217; estimerede antal. Forventningerne til en øget vækstrate udgør dermed både et problem og en udfordring for søgemaskinerne, som hurtigst muligt bør opgradere deres systeme,r så det omfatter hele det nuværende niveau, og så systemerne er forberedt til at følge med de høje vækstrater.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs