MediaWatch

Søgemaskinerne omfatter langtfra alle sites

I dag finder Internet-portalernes søgemaskiner under halvdelen af de hjemmesider, som man søger efter, og i januar 2001 vil antallet af sites være fordoblet til omkring 4 milliarder, skriver Digi.no.

Fremskrivningerne stammer fra en ny rapport fra det amerikanske analyseselskab Cyveillance, og de øger kravene til søgemaskinernes formåen, som allerede i dag har svært ved at følge med udviklingen.

Ifølge Digi.no dækker de norske søgemaskiner Fast, Inktomi og Altavista omkring 750-800 millioner sider, svarende til under halvdelen af Cyveillance&'>8217; estimerede antal. Forventningerne til en øget vækstrate udgør dermed både et problem og en udfordring for søgemaskinerne, som hurtigst muligt bør opgradere deres systeme,r så det omfatter hele det nuværende niveau, og så systemerne er forberedt til at følge med de høje vækstrater.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs