MediaWatch

Jubii-nyheder om dot.com og digitale medier

Nyhederne om digitale medier leveres af den danske virksomhed MediaWatch A/S, der også udgiver de to nyhedsbreve MediaWatch og iNetWatch med dybdegående analyser af udviklingen omkring den digitale medieverden og Internettet. Jubii-tjenesten dækker de væsentligste branchenyheder om digitale medier, TV, telekommunikation og Internettet samt den fremtidige anvendelse af den ny økonomis medier, teknologi og strategier i det traditionelle erhvervslivs udvikling.

Jubiis nyhedsoversigter dækker nu generelle nyheder fra ind- og udland, sport, it, rejser, erhverv, sundhed, hus og have samt nu også medier.

Nyhederne om digitale medier og Internettet er en business-to-business service, der både henvender sig til ledere og udviklingsfolk, der arbejder med konvergensen indenfor IT- og mediebranchen og til ledere i det øvrige erhvervsliv, der har behov for koncis information om samspillet mellem digitale medier og e-commerce samt ny IT-anvendelse i danske og internationale virksomheder og koncerner.

Den ny Jubii-tjeneste leveres af redaktionen bag www.mediawatch.dk.

Mere fra MediaWatch

Heartbeats udpeger ny ledelse efter Le Gammeltofts exit

Adm. direktør og stifter af Heartbeats forlod medieselskabet i sidste uge. Finansdirektør i Aller Media bliver midlertidig direktør i selskabet, mens Heartbeats’ chefredaktør, vicedirektør og kommerciel direktør skal stå for at videreudvikle mediebrandet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs