MediaWatch

Jubii-nyheder om dot.com og digitale medier

Nyhederne om digitale medier leveres af den danske virksomhed MediaWatch A/S, der også udgiver de to nyhedsbreve MediaWatch og iNetWatch med dybdegående analyser af udviklingen omkring den digitale medieverden og Internettet. Jubii-tjenesten dækker de væsentligste branchenyheder om digitale medier, TV, telekommunikation og Internettet samt den fremtidige anvendelse af den ny økonomis medier, teknologi og strategier i det traditionelle erhvervslivs udvikling.

Jubiis nyhedsoversigter dækker nu generelle nyheder fra ind- og udland, sport, it, rejser, erhverv, sundhed, hus og have samt nu også medier.

Nyhederne om digitale medier og Internettet er en business-to-business service, der både henvender sig til ledere og udviklingsfolk, der arbejder med konvergensen indenfor IT- og mediebranchen og til ledere i det øvrige erhvervsliv, der har behov for koncis information om samspillet mellem digitale medier og e-commerce samt ny IT-anvendelse i danske og internationale virksomheder og koncerner.

Den ny Jubii-tjeneste leveres af redaktionen bag www.mediawatch.dk.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs