MediaWatch

Fremgang for ONdigital

Det sker efter at selskabet kan melde om et kundetal på 774.000 kunder ved udgangen af juni - en stigning på 15 procent i forhold til foregående kvartal.

Ifølge Financial Times planlægger ONdigital at lancere sin nye Internet-tjeneste ONnet i løbet af efteråret, hvilket så vil supplere den TV baserede e-mail tjeneste, som ONdigital introducerede tilbage i marts.

På det britiske marked er de digitale fjernsyn - som overflødiggører den digitale set top boks - ved at få et gennembrud i butikkerne, og ONdigital håber på at en del af køberne af fjernsynene vil begynde at abonnere på digital-TV produktet fra ONdigital.
I løbet af 2001 lancerer ONdigital en ny sportskanal, som skal indeholde alle selskabets eksklusive rettigheder på Champions League I fodbold og ATP tennis turneringen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs