MediaWatch

Fremgang for ONdigital

Det sker efter at selskabet kan melde om et kundetal på 774.000 kunder ved udgangen af juni - en stigning på 15 procent i forhold til foregående kvartal.

Ifølge Financial Times planlægger ONdigital at lancere sin nye Internet-tjeneste ONnet i løbet af efteråret, hvilket så vil supplere den TV baserede e-mail tjeneste, som ONdigital introducerede tilbage i marts.

På det britiske marked er de digitale fjernsyn - som overflødiggører den digitale set top boks - ved at få et gennembrud i butikkerne, og ONdigital håber på at en del af køberne af fjernsynene vil begynde at abonnere på digital-TV produktet fra ONdigital.
I løbet af 2001 lancerer ONdigital en ny sportskanal, som skal indeholde alle selskabets eksklusive rettigheder på Champions League I fodbold og ATP tennis turneringen.

Mere fra MediaWatch

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs