MediaWatch

Procurement system på Internettet

E-procurement systemet fra Officient bygger på at rationalisere og organisere alle direkte indkøb i virksomheder. Det vil sige, at systemet bruges til at styre de indirekte indkøb som for eksempel køb af computere, kuglepenne og kontorstole.

Ifølge Forrester vil virksomheder kunne spare mellem 10 og 20 procent på disse indkøb, hvis de køber ind over Internettet.

E-procurement systemet kan håndtere både helt små virksomheder fra 20 ansatte, og helt op til store virksomheder. Det Internetbaserede indkøbssystem betales via et fee i forhold til den volumen, som den enkelte virksomhed køber ind for.

Officients ambition for det kommende tre år er at komme op på 60 ansatte og en omsætning på 70-80 millioner kroner.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs