MediaWatch

Procurement system på Internettet

E-procurement systemet fra Officient bygger på at rationalisere og organisere alle direkte indkøb i virksomheder. Det vil sige, at systemet bruges til at styre de indirekte indkøb som for eksempel køb af computere, kuglepenne og kontorstole.

Ifølge Forrester vil virksomheder kunne spare mellem 10 og 20 procent på disse indkøb, hvis de køber ind over Internettet.

E-procurement systemet kan håndtere både helt små virksomheder fra 20 ansatte, og helt op til store virksomheder. Det Internetbaserede indkøbssystem betales via et fee i forhold til den volumen, som den enkelte virksomhed køber ind for.

Officients ambition for det kommende tre år er at komme op på 60 ansatte og en omsætning på 70-80 millioner kroner.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs