MediaWatch

Procurement system på Internettet

E-procurement systemet fra Officient bygger på at rationalisere og organisere alle direkte indkøb i virksomheder. Det vil sige, at systemet bruges til at styre de indirekte indkøb som for eksempel køb af computere, kuglepenne og kontorstole.

Ifølge Forrester vil virksomheder kunne spare mellem 10 og 20 procent på disse indkøb, hvis de køber ind over Internettet.

E-procurement systemet kan håndtere både helt små virksomheder fra 20 ansatte, og helt op til store virksomheder. Det Internetbaserede indkøbssystem betales via et fee i forhold til den volumen, som den enkelte virksomhed køber ind for.

Officients ambition for det kommende tre år er at komme op på 60 ansatte og en omsætning på 70-80 millioner kroner.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs