MediaWatch

NetCom-sælger afgør strid

Ifølge Børsen er sælgeren til den aktiepost, som giver Telia den afgørende kontrol over NetCom, den svenske finansmand Jan Stenbeck.

Stenbeck kontrollerer medie- og telekoncernen Kinnevik, som igen ejer luxenbourg-selskab Société Européenne de Communication, SEC.

Ifølge administrerende direktør Anders Björkman vil Tele Danmark kun få mulighed for at overtage kontrollen over NetCom, hvis Telia trækker sig.

Koncerndirektør Henning Vest fra Tele Danmark mener derimod fortsat at slaget endnu ikke er tabt og henviser igen til, at Telia's køb af NetCom delvist beror på en option på 15 procent.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs