MediaWatch

NetCom-sælger afgør strid

Ifølge Børsen er sælgeren til den aktiepost, som giver Telia den afgørende kontrol over NetCom, den svenske finansmand Jan Stenbeck.

Stenbeck kontrollerer medie- og telekoncernen Kinnevik, som igen ejer luxenbourg-selskab Société Européenne de Communication, SEC.

Ifølge administrerende direktør Anders Björkman vil Tele Danmark kun få mulighed for at overtage kontrollen over NetCom, hvis Telia trækker sig.

Koncerndirektør Henning Vest fra Tele Danmark mener derimod fortsat at slaget endnu ikke er tabt og henviser igen til, at Telia's køb af NetCom delvist beror på en option på 15 procent.

Mere fra MediaWatch

Public service-stationer trækker podcasts fra eksterne platforme

DR’s norske pendant, NRK, har det seneste år gjort sine syv største podcasts eksklusive på egen lydapp for at få større kontrol over prioritering og øge kendskabet til NRK’s indhold. Ifølge medieforsker hos DR er der tale om global trend, som DR følger nøje.

Pluto TV lancerer første danske kanal

Pixel.tv har i 15 år eksisteret selvstændigt på nettet, men får nu egen tv-kanal hos det Paramount Global-ejede Pluto TV. Det er led i den annoncefinansierede streamingtjenestes strategi om at udbyde mere lokalt indhold.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs