MediaWatch

GN Nettest opjusterer

GN Nettest producerer udstyr til overvågning af data- og telenetværk. Forventningen om at efterspørgslen efter bredbåndsnet vil stige, har fået GN Nettest til at opjustere sin målsætning om at omksætte for 1,6 milliarder i år til 1,7 milliarder, skriver Børsen. Det svarer til et vækstmål på 60 procent, hvoraf 45 procent er organisk.

GN Nettest's nærmeste konkurrent, Exfo, blev i fredags introduceret på Nasdaq-børsen. Her steg aktiekursen 67 procent den første dag, og det, sammenholdt med de positive forventninger til produktion af fiberoptiske kabler, har været medvirkende til at drive kursen op på GN Store Nord-aktien til en slutkurs i går, som var højere end nogen sinde før.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs