MediaWatch

GN Nettest opjusterer

GN Nettest producerer udstyr til overvågning af data- og telenetværk. Forventningen om at efterspørgslen efter bredbåndsnet vil stige, har fået GN Nettest til at opjustere sin målsætning om at omksætte for 1,6 milliarder i år til 1,7 milliarder, skriver Børsen. Det svarer til et vækstmål på 60 procent, hvoraf 45 procent er organisk.

GN Nettest's nærmeste konkurrent, Exfo, blev i fredags introduceret på Nasdaq-børsen. Her steg aktiekursen 67 procent den første dag, og det, sammenholdt med de positive forventninger til produktion af fiberoptiske kabler, har været medvirkende til at drive kursen op på GN Store Nord-aktien til en slutkurs i går, som var højere end nogen sinde før.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs