MediaWatch

GN Nettest opjusterer

GN Nettest producerer udstyr til overvågning af data- og telenetværk. Forventningen om at efterspørgslen efter bredbåndsnet vil stige, har fået GN Nettest til at opjustere sin målsætning om at omksætte for 1,6 milliarder i år til 1,7 milliarder, skriver Børsen. Det svarer til et vækstmål på 60 procent, hvoraf 45 procent er organisk.

GN Nettest's nærmeste konkurrent, Exfo, blev i fredags introduceret på Nasdaq-børsen. Her steg aktiekursen 67 procent den første dag, og det, sammenholdt med de positive forventninger til produktion af fiberoptiske kabler, har været medvirkende til at drive kursen op på GN Store Nord-aktien til en slutkurs i går, som var højere end nogen sinde før.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Foreløbig kulmination på "grønlandssagen", Sjællandske køber op, sunde producentbundlinjer og TV 2 Play når nye kundehøjder. Mediebranchen har ikke ligget på den lade side i sommervarmen - få overblikket med ugens overflyvning.

Facebook lancerer podcast-funktion

Podcastproducenter får en ny kanal at nå potentielle lyttere på, når den sociale medieplatform i næste uge introducerer en særskilt podcast-funktion.

Seneste nyt

Se flere jobs