MediaWatch

Nyttigt online-system for bilister

NetPartners nye Internet-baserede P-varslingssystem pvagt.dk, tilbyder blandt andet brugere at få information via sms-besked eller e-mail når deres parkeringstid er ved at udløbe.

Formålet med pvagt.dk er at hjælpe abonnenterne med at undgå unødige parkeringsbøder, ved bl.a. at få flyttet deres biler inden parkeringstiden udløber. Ud over sms-besked og e-mail service vil løsningen også kunne benyttes som WAP løsning.

Abonnenter kan indtaste tid for parkeringens udløb, og der bliver så sendt en e-mail og/eller en sms-besked når parkeringstiden er ved at udløbe. Endvidere vil abonnenter kunne modtage besked såfremt andre har observeret parkeringsvagter i området, hvor man har tilmeldt sig med sin parkering.

Pvagt.dk og Razzia.dk håber på denne måde at kunne hjælpe abonnenter med at undgå unødige omkostninger ved at køre i bil.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs