MediaWatch

Nyt forsøg op børs-introduktion

LetsBuyIt’s nye forsøg på at lade sig notere på Frankfurt-børsen bliver til en åbningskurs på mellem 6 og 7 euro, skriver IT avisen. Det samlede udbud bliver på i alt 16,7 millioner aktier samt en reserveportefølje på 2,5 millioner aktier, i tilfælde af overtegning.

Den oprindelige plan var at LetsBuyIt ville gå på børsen i maj måned i år, men krisen på de europæiske børser, som resulterede i massive kursfald fik koncern-ledelsen til at udskyde noteringen indtil videre.

Største aktionær i den internationale Internet-butik er tyske ProSieben Media, som ejer 20,6 prosent af aktiene.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs