MediaWatch

Medicinalindustrien går på nettet

Lægemiddelindustriforeningen tror på, at apotekernes monopol på handel med receptpligtig medicin her hjemme vil blive brudt, og det vil medføre, at konkurrerende virksomheder vil gå i gang med at udbyde medicin på Internettet.

Torben Binderup, der er formand for lægemiddelindustrien, er sikker på at der vil komme medicinsalg på Internettet, skriver Jyllands Posten.

Sundhedsministeriet er i gang med at liberalisere den danske lov for salg af medicin, og i den forbindelse ventes en liberalisering af medicin-salget, hvor apotekerne i dag har monopol. Det er endnu uvist i hvilken omfang, loven vil åbne op for salg via alternative kanaler, men der kan blive tale om, at for eksempel Matas-butikker og supermarkeder vil kunne få tilladelse til at distribuere medicin – også over Internettet.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs