MediaWatch

Kundeorienteret bank-portal

På Deutsche Bank’s nye portal, moneyshelf.com, kan privatpersoner og virksomheder tilpasse skærmbilledet, så de har adgang til netop de forretninger indenfor for eksempel bank, giro, realkredit og forsikring, som passer til den enkeltes behov, skriver Børsen. Og der bliver mulighed for at sammenligne priser bankerne imellem.

Moneyshelf.com repræsenterer en mindre revolution indenfor bankdrift på Internettet. Flere af Deutsche Bank’s konkurrenter er i gang med at udvikle lignende portaler, men der er tale om portaler, som ikke giver adgang til konkurrerende finansielle institutioner.

Deutsche Bank planlægger at stille Internet-portalen moneyshelf til rådighed for samarbejdspartnere i andre lande. Herunder vil den spanske sparekasse La Caixa lancere en spansksproget udgave af portalen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs