MediaWatch

Kundeorienteret bank-portal

På Deutsche Bank’s nye portal, moneyshelf.com, kan privatpersoner og virksomheder tilpasse skærmbilledet, så de har adgang til netop de forretninger indenfor for eksempel bank, giro, realkredit og forsikring, som passer til den enkeltes behov, skriver Børsen. Og der bliver mulighed for at sammenligne priser bankerne imellem.

Moneyshelf.com repræsenterer en mindre revolution indenfor bankdrift på Internettet. Flere af Deutsche Bank’s konkurrenter er i gang med at udvikle lignende portaler, men der er tale om portaler, som ikke giver adgang til konkurrerende finansielle institutioner.

Deutsche Bank planlægger at stille Internet-portalen moneyshelf til rådighed for samarbejdspartnere i andre lande. Herunder vil den spanske sparekasse La Caixa lancere en spansksproget udgave af portalen.

Mere fra MediaWatch

Chefredaktør forlader Gaffa

I oktober stoppede mediets direktør, og nu skal bestyrelsen også finde en ny chefredaktør, da den nuværende fratræder, når kalenderen viser 2023.

Mads Brandstrup: Nej tak til Media Freedom Act

Mediepolitikken er for forskellig på tværs af de europæiske lande til, at en fælles lovgivning giver mening, skriver direktør i Danske Medier i et indlæg, der er en kommentar til EU-kommissionens danske chef.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs