MediaWatch

Forbrugerstyrelsen tjekker netbanker

Forbrugerstyrelsen har bedt konsulentfirmaet Ernst & Young undersøge om bankerne på Internettet er gode nok til at oplyse forbrugerne om priser og vilkår, og om sikkerheden er god nok.

Jyllands Posten har afsløret episoder, hvor både Danske Bank og BG Bank har forsømt at opdatere rentesatser på Internettet, og det er blandt andet procedurerne herfor, som Forbrugerstyrelsen vil kigge på.

Ifølge Lotte Bredahl fra Forbrugerstyrelsen er opdatering i forbindelse med renteforhøjelser central for bankdrift over Internettet, og bankerne har pligt til at oplyse herom.

Danske Banks forklaring på forsinkelsen på 10 dage er, at der var tale om en smutter.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs