MediaWatch

UMTS er mediepolitik

Fremtidens mobiltelefoni, UMTS, handler mindst lige så meget om mediepolitik, som det handler om telepolitik, mener teleanalytiker John Strand, som netop har været oppe og rådgive NRK-ledelsen om UMTS.

Ifølge John Strand fungerer fremtidens UMTS-enheder som et bærbart og mobil bredbåndsmodem, men hvor systemet har utallige anvendelsesmuligheder.

Prisen ventes dog at blive relativt høj, hvilket sandsynligvis kommer til at betyde, at der bliver tale om mobilkommunikation på første klasse, skriver IT-avisen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs