MediaWatch

Ask Alex får venturekapital

Ask Alex ejers af selskabet Mylexicon, og efter kapitaltilførslen bliver ejerne Jim Groser, som har stiftet Ask Alex, med 35,13 procent af aktierne, Tele Danmark Innovation og Internet Ventures Scandinavia får hver 29,27 procent og Teknologisk Innovation A/S får 6,33 procent.
Ambitionen er at Ask Alex med tiden skal bliver verdens største håndbog af artikler, råd og vejledning til gør-det-selv-folket, inddelt i kategorier som ”Båd”, ”Hus og Have” og ”Cykel”. Målsætningen er at antallet af artikler skal øges med 5000 om året, og indtægterne skal komme fra salg af målrettede annoncer til de mange virksomheder, som forhandler gør-det-selv-produkter.

Senere vil det også blive muligt at bestille produkterne direkte over Ask Alex fra de lokale forhandlere. Op mod 20.000 tømmerhandlere, byggemarkeder og isenkræmmere får med Ask Alex adgang til e-handel med en aktiv kundegruppe, der netop besøger Ask Alex for at finde en løsning.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs