MediaWatch

Ask Alex får venturekapital

Ask Alex ejers af selskabet Mylexicon, og efter kapitaltilførslen bliver ejerne Jim Groser, som har stiftet Ask Alex, med 35,13 procent af aktierne, Tele Danmark Innovation og Internet Ventures Scandinavia får hver 29,27 procent og Teknologisk Innovation A/S får 6,33 procent.
Ambitionen er at Ask Alex med tiden skal bliver verdens største håndbog af artikler, råd og vejledning til gør-det-selv-folket, inddelt i kategorier som ”Båd”, ”Hus og Have” og ”Cykel”. Målsætningen er at antallet af artikler skal øges med 5000 om året, og indtægterne skal komme fra salg af målrettede annoncer til de mange virksomheder, som forhandler gør-det-selv-produkter.

Senere vil det også blive muligt at bestille produkterne direkte over Ask Alex fra de lokale forhandlere. Op mod 20.000 tømmerhandlere, byggemarkeder og isenkræmmere får med Ask Alex adgang til e-handel med en aktiv kundegruppe, der netop besøger Ask Alex for at finde en løsning.

Mere fra MediaWatch

Aller Media lukker magasinet Dossier

Dossier lukker og slukker efter seks år. Det skyldes ifølge chefredaktør økonomi og udfordringer med bl.a. stigende papirpriser. For mindre end et år siden lukkede Aller også Modemagasinet In efter 35 år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs