MediaWatch

Børsnotering af Wanadoo

France Telecom regner med at Internet-delen Wanadoo bliver værdisat til op mod 20 milliarder euro, når 10 procent af Wanadoo bliver sat til salg på Paris-børsen den 18 juli, skriver digi.no. Prisen per aktie vil sandsynligvis blive mellem 17 og 20 euro.

Internet-operatøren Wanadoo har omkring 500.000 abonnenter, og planen er at nå 3 millioner inden år 2003 og blive Europa’s tredje største Internet-udbyder.

Provenuet fra salget af de 10 procent af Wanadoo vil France Telecom formentlig bruge til at opkøbe andre Internet-udbydere i Europa, og med en børsnotering bliver aktien et stærkt kort til det formål.

Mere fra MediaWatch

Facebook åbner igen for politiske annoncer i USA

I et forsøg på at mindske misinformation har der siden det amerikanske præsidentvalg været slukket for det varme vand for politiske annoncer hos Facebook i USA. Torsdag vil det sociale medie åbne for hanerne igen.

Joy Mogensen håber på OECD-aftale om techskat inden sommer

Efter flere års ventetid håber regeringen nu på, at en global aftale om beskatning af globale techselskaber kan lande inden sommer, lyder det fra kulturministeren, der samtidig melder om forsinkelse i arbejdet med regulering af sociale medier.

Seneste nyt

Se flere jobs