MediaWatch

Oracle har spioneret Microsoft

En række episoder i de seneste måneder har indikeret, at nogen var ude på at skaffe oplysninger om Microsoft, blandt andet fra de interesseorganisationer, som Microsoft efter sigende skulle støtte.

Det er blandt andet kommet frem, at privatdetektiv bureauet Investigative Group International Incorporated (IGI) har forsøgt at købe kontoraffaldet fra interesseorganisationen association for Competitive Technology, som Microsoft støtter økonomisk, skriver Jyllands Posten. Der er desuden blevet stjålet bærbare computere fra IGI, som indeholdt belastende oplysninger, der senere er kommet frem i medierne.

Grundlægger og direktør Larry Ellison for Oracle Corporation indrømmer nu, at han har haft hyret privatdetektiver fra IGI til at skaffe belastende materialer fra Microsoft, som han senere har offentliggjort via et PR-bureau. Oracle forsvarer sig med, at hvis disse materialer ikke var kommet frem, så var oplysningerne aldrig have blevet kendt.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs