MediaWatch

Oracle har spioneret Microsoft

En række episoder i de seneste måneder har indikeret, at nogen var ude på at skaffe oplysninger om Microsoft, blandt andet fra de interesseorganisationer, som Microsoft efter sigende skulle støtte.

Det er blandt andet kommet frem, at privatdetektiv bureauet Investigative Group International Incorporated (IGI) har forsøgt at købe kontoraffaldet fra interesseorganisationen association for Competitive Technology, som Microsoft støtter økonomisk, skriver Jyllands Posten. Der er desuden blevet stjålet bærbare computere fra IGI, som indeholdt belastende oplysninger, der senere er kommet frem i medierne.

Grundlægger og direktør Larry Ellison for Oracle Corporation indrømmer nu, at han har haft hyret privatdetektiver fra IGI til at skaffe belastende materialer fra Microsoft, som han senere har offentliggjort via et PR-bureau. Oracle forsvarer sig med, at hvis disse materialer ikke var kommet frem, så var oplysningerne aldrig have blevet kendt.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs