MediaWatch

IBM investerer milliarder i e-handel

Verdens største IT-firma, IBM, har netop introduceret firmaets hidtidig største softwaresatsning under navnet WebSphere, oplyser Børsen. IBM vil i løbet af de næste to år investere et tocifret milliardbeløb på sin nye e-handelsløsning, hvoraf knap én milliard bliver skudt ind i år og omkring det dobbelte til næste år.

WebSphere bliver en direkte konkurrent til produkterne fra blandt andet Oracle, Sun og Microsoft. De nye investeringer i WebSphere skal anvendes til at ansætte nye produktudviklere, salgsplanlæggere og tekniske supportere.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs