MediaWatch

MCI-Sprint fusion afvises

De amerikanske antitrust-myndigheder under justitsministeriet blokerer for fusionen mellem MCI og Sprint, og de europæiske konkurrencemyndigheder erklærer sin modstand. Det får nu MCI og Sprint til at trække sin godkendelsesansøgning tilbage, skriver Berlingske Tidende.

Årsagen til myndighedernes betænkninger er, at MCI Worldcom i dag står for 37 procent af Internet-trafikken og Sprint for 16 procent, og på teleområdet tegner selskaberne sig for henholdsvis 19 og 8 procent. En fusion vil desuden betyder, at der kun vil være to betydelige teleselskaber på langdistancemarkedet, mod eksisterende tre.

Ifølge eksperter kommer de respektive myndigheders modstand sandsynligvis til at betyde at MCI Worldcom og Sprint vælger at gå hver til sit.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs